Wat doen we 

Happy-Team kiest voor maatschappelijke, kleinschalige projecten die voldoen aan de reële behoeften die duurzame effecten bereiken, voor de samenleving in haar geheel.

Happy-Team is actief op verschillende domeinen : armoede en sociale uitsluiting, kunst en cultuur en in het bijzonder 'Zorg voor iedereen'. 

 

Happy Team staat voor respect voor diversiteit en multiculturaliteit, verdraagzaamheid, medeleven en solidariteit in het bijzonder.​

Ook Happy-Team vzw wilde iedereen een hart onder de riem steken tijdens de huidige coronacrisis.

 

Wij deelden daarom gratis 250  herbruikbare stoffen mondmaskers uit.

Op deze wijze zijn ook wij Solidair met onze medemensen.

 

Voedselpakketten 

Happy-Team bestaat dit jaar 10 jaar en wij zullen in 2019 200 voedselpakketten maken voor mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. TWEEHONDERD voedselpakketten is misschien het topje van de ijsberg maar ook op deze manier draagt onze VZW zijn steentje bij.

 

Via deze weg had ik graag een oproep willen lanceren naar vrijwilligers toe. Vrijwilligers die samen met ons deze TWEEHONDERD voedselpakketten willen samenstellen. Want hier zijn helpende handjes voor nodig.

UitPAS GentUiTPAS Gent is een digitale spaar- en voordeelkaart. Pashouders kunnen punten sparen wanneer ze deelnemen aan onze activiteiten. 

Inwoners van Gent die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming  of in schuldbemiddeling zijn,  kunnen een UiTPAS met kansentarief aankopen. Voor hen geldt de UiTPAS ook als kortingskaart.  Ze krijgen 80% korting bij deelname van  activiteiten georganiseerd door Happy-Team.

 

Chronisch zieken300 vrijkaarten werden in 2017 - 2018 - 2019 voorbehouden om enkele Chronische zieken en hun familie een sfeervolle maar positieve avond te bezorgen.

Stop Darmkanker 

In 2017 2018 2019 steunden wij de actie : Stop darmkanker. Wij storten voor iedere verkochte toegangskaart Revue Flamande 5€ aan dit goede doel.

© 2018 by Happy-Team VZW
Proudly created with
Wix.com

Tel: 0477 720 060

Email: info@happy-team.be​
 

Contact:
Volg ons:

Adres ​​​​​​: Uitvangstraat 70A
9032 Wondelgem

Facebook