Revue Flamand

 

 

Les Folles de Gand
Het meest vooruitstrevende travestietgezelschap in Vlaanderen, bestaat sedert 1999 en staat voor kwalitatieve shows vol glitter, glamour en humor. Op en top professioneel en met referenties in binnen- en buitenland. Ook de Tv-shows en series bevestigt de waarde van het gezelschap. Steeds vernieuwend maar met een stevige basis waar pluimen, strass, hoge hakken en weelderige pruiken centraal staan.

Mister Boullart
Mister Boullart speelt live in op het publiek en maakt daarbij dankbaar gebruik van grappige info over populaire personen. Het resultaat: een waanzinnig hoog debiet aan lachsalvo's. Mister Boullart is dan ook al 20 jaar een begrip in Vlaanderen. Zijn cabaret won de Luc Alloo Prijs en werd gevraagd in talloze Tv-programma's

Yves Segers
Yves Segers werd geboren op 10 september 1971. Reeds op 16-jarige leeftijd start Yves een solocarrière. Van '90 tot eind '92 fungeert Yves als de zanger van de populaire groep TOAST. "Ik schreeuw het van de daken" wordt één van zijn bekendste hits en goed voor goud. Ook het album "Twee uur 's nachts" is een voltreffer, want het behaalt eveneens de gouden status. Door de jaren heen volgen talrijke hits elkaar op.

Stardancers Showballet
Het Stardancers Showballet is één van de meest gevraagde dansgroepen in België. Stardancers werd opgericht in 2008 en brengt jullie in 'Revue Flamand' een afwisselende choreografie, mooie outfits en het nodige showgehalte. Kortom een stralend showballet.

Liz' Richards
Eenmalig en verrassend zijn de steekwoorden voor deze rasechte Amsterdamse artiest. In 1979 begonnen in het legendarische Amsterdamse Travestie Cabaret om daarna uit te vliegen naar de Internationale Bühnes van o.a. Duitsland, Luxemburg, Tenerife, Frankrijk, Oostenrijk, België enz... Liz' viel al snel op met haar LIVE gezongen nummers, waarmee ze iedere zaal tot een kokend hoogtepunt brengt en ze werd in no time de publiekslieveling op de grote Gala's. En dat Travestie een serieus vak is en absoluut geen vulgaire bezigheid hoeft te zijn, bewijst zij avond aan avond aan een enthousiast publiek.

Poster - Revue Flamand_edited.jpg

Waar  :

Zaal De Zulle

Botestraat 98
9032 Wondelgem (Gent)

Wanneer : 

zaterdag 12 januari 2019

van 20:00 tot 23:50

 

Prijs : 

Basistarief: 25,00 €

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 5,0

 

Reservaties :